Canon EOS 600 D

Digitale SLR Camera

 

 

Menu
 

Een toonaangevende resolutie van 18 Megapixel, een gebruiksvriendelijk ontwerp en een volledig assortiment EOS-objectieven en -accessoires om uit te kiezen: kortom, de EOS 600D biedt alles wat je nodig hebt om perfecte foto's te maken.

Kenmerken

18-Megapixel CMOS-sensor

Scene Intelligent Auto-modus

Full-HD EOS-filmmodus

Functiehandleiding op het scherm

Continuopnamen tot 3,7 fps

9-punts AF-systeem met grote dekking

1040k-dots varihoekscherm van 7,7cm (3,0 inch)

Basic+ en creatieve filters

Ingebouwde draadloze flitsersturing

 

APS-C CMOS-sensor van 18 Megapixel

Dankzij de 18-Megapixel CMOS-sensor met APS-C-formaat kun je foto's maken die uitmunten in detail en helderheid. De hoge resolutie maakt het mogelijk foto's op groot formaat af te drukken en biedt de flexibiliteit foto's bij te snijden voor alternatieve composities.

 

ISO-gevoeligheid van 100-6400

Het ISO-gevoeligheidsbereik van 100-6400, uitbreidbaar tot ISO 12.800, biedt je de mogelijkheid bij weinig licht uit de hand te fotograferen en zonder flitser perfecte opnamen te maken.

 

14-bits beeldverwerking

De Canon EOS 600D is voorzien van een 14-bits DIGIC 4-beeldprocessor voor uitzonderlijke kleurweergave, vloeiende kleurovergangen en geavanceerde ruisonderdrukking.

 

Scene Intelligent Auto-modus

Scene Intelligent Auto analyseert elke scène in detail en kiest telkens weer de juiste camera-instellingen, zodat je je volledig kunt concentreren op het belangrijkste - je fotografie.

 

Functiehandleiding op het scherm

De functiehandleiding van de EOS 600D bevat een beschrijving van de functies van de camera en advies over hoe je deze functies voor je eigen foto's kunt gebruiken.

 

Full-HD EOS-filmmodus

Video-opnamen maken in Full-HD met handmatige regeling van framerate, belichting en geluid. Dankzij de Video Snapshot-technologie kun je korte opnamen van 2, 4 of 8 seconden samenvoegen tot één bestand en een film produceren die door een professionele editor lijkt te zijn bewerkt. Movie Digital Zoom maakt het bovendien mogelijk 3 tot 10 keer te vergroten.

 

9-punts AF-systeem met grote dekking en iFCL-meting

Negen AF-punten, inclusief een 'cross-type' sensor in het midden, verspreid over het gehele AT-beeld, voor snel, nauwkeurig scherpstellen, ook op onderwerpen die zich niet in het midden bevinden. 63-zones iFCL-meting garandeert elke keer weer een uiterst nauwkeurige belichting.

 

1040k-dots varihoekscherm van 7,7cm (3,0 inch)

Opnamen maken vanuit unieke hoeken met een 7,7 cm (3,0-inch) 3:2 Clear View LCD-scherm met 1.040.000 dots voor nog meer helderheid.

 

Basic +

Basic+ technologie biedt fotografen de mogelijkheid automatische basisinstellingen af te stemmen op omgevingslicht of ambiance.

 

Creatieve filtereffecten

Creatieve filtereffecten kunnen na het maken van de opnamen worden toegepast op Raw- en JPEG-bestanden, zoals Toy Camera, Soft Focus, Miniatuureffect, Grainy Z/W en Visoogsimulaties.

 

Ingebouwde draadloze flitsersturing

De ingebouwde, draadloze afstandsbediening voor Speedlite-flitsers en de Easy Wireless-technologie maken off-camera TTL-flitsen mogelijk zonder extra accessoires.

 

Te gebruiken met alle EF en EF-S objectieven

De EOS 600D wordt ondersteund door een complete serie accessoires: flitsers, ontspanners op afstand en meer dan 60 objectieven die door professionele fotografen over de hele wereld worden gebruikt

 

 
 Menu Top